Ons huis

Ons vrijstaand huis ,Impasse de la Touche nr.12 ligt direct aan de golf. Vanaf het terras , gelegen op het zuiden, kijkt u naar de afslag van hole 10. U hebt een fantastisch wijds uitzicht op de schitterend gelegen golf. U hebt  in de zomer s,morgens vanaf 9.00 uur tot s,avonds half tien de zon op uw terras.

De oppervlakte van het perceel bedraagt minimaal 600 meter.

De woon/ eetkamer met open keuken is gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien.

De satelliet TV biedt o.a.alle Nederlandse zenders, radio,CD speler is aanwezig.

De twee slaapkamers met ieder een badkamer, waarvan een met ligbad , de ander met douche,bevinden zich gelijkvloers .Iedere badkamer heeft een eigen WC en wastafel.

Iedere slaapkamer heeft 2 aparte comfortabele hotelbedden met boxspringmatras (2 m lang, 90 cm breed)van uitstekende kwaliteit .

De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur .( vaatwasmachine,2 ijskasten met vriesvak,magnetron,keramische kookplaat,elektrische oven,koffiezetapparaat).

In het apart gelegen tuinhuis kunt u uw golftassen/karren kwijt.

Een heerlijk ruim terras op het zuiden met een parasolvormige boom(platane murier) die de broodnodige schaduw verzorgd, completeert het vakantiegevoel.

Een vaste telefoonaansluiting is aanwezig en gratis Internet/WiFi .

Het clubhuis waar u zich meldt om te gaan golfen , ligt op 3 minuten afstand(lopend).

Een golfvaardigheidsbewijs wordt niet gevraagd.

Bij vermelding van het door u gehuurde huis,verkrijgt u 30% korting op de actuele greenfee , inclusief zaterdag en zondag.

Wilt u aan het einde van uw sportieve dag heerlijk op het terras genieten van een lekker glas wijn met de ondergaande zon over de golfbaan, boek dan nu!