Gastenboek

18 berichten, 2 pagina's 
04-04-2018
Geplaatst door: Mackelenbergh, JLMT van

Huur huisje nr. 12

Geachte heer/mevrouw Drost,

Wij zouden het op prijs stellen uw huis in de periode van 22-9 t/m 29-9 te huren indien dit nog vrij is.
Vriendelijke groet,
Joep van Mackelenbergh

18-06-2017
Geplaatst door: Alexander Alta

Heerlijke week gehad in het huis van de familie Drost. Heel compleet huis met alles er op en eraan. Spik en span schoon.
Fijn gegolfd, de baan was prima, met mooie greens en heerlijk gelunchd bij het clubhuis. We plannen alweer een volgende week want we vonden het jammer dat het voorbij was.

29-05-2017
Geplaatst door: Joop Duijvis

Weekje Donnery

Voor de tweede keer een weekje doorgebracht in Donnery. Wederom een zeer prettige ervaring. Het weer was goed, het huis is fijn. Kortom genieten.

15-05-2017
Geplaatst door: Daan Samkalden

En wij kwamen terug. Eind april waren wij een week in het Huis op de golf. We hadden aangenaam lenteweer en de baan lag er dit jaar een stuk beter bij dan vorig jaar. Dus veel gespeeld en tussen de negende en tiende hole even "thuis" geluncht. Het huis, de golfbaan en de kastelen en vele aardige restaurantjes in de buurt bieden alles wat nodig is voor een genoeglijk weekje golfvakantie. Een aanrader.

14-07-2016
Geplaatst door: Marjel en Petra

Fijne week

Heerlijk gespeeld op de mooie bosbaan. Eerste twee dagen waren de greenkeepers nog volop bezig met de greens en fairways maar de rest van de week lag de baan er prachtig bij. Veel bunkers rondom de greens.
Heel fijn huis om in te verblijven. Van alle gemakken voorzien. Prima bedden. Na hole 9 gingen we standaard in onze "eigen tuin" even lunchen om daarna weer op hole 10 verder te gaan.
Aan te bevelen als je een weekje op een vreemde mooie baan wil spelen en een leuk huis daarbij in de buurt zoekt. Je loopt vanuit je huisje binnen 4 minuten naar de afslag van hole 1.

04-07-2016
Geplaatst door: Daan Samkalden

Weekje met wisselend weer

Wij waren met z'n vieren in de tweede helft van juni in het Huis op de golf. Een aangenaam huis, van alle gemakken voorzien, waar wij ons direct thuis voelden. Wel een beetje gehorig.
Het weer zat niet echt mee: voordat wij kwamen had de golfbaan al heel wat van het weer te lijden gehad en de eerste dagen hadden wij ook nog wat buitjes; de laatse dagen was het prachtig, al een beetje te warm (33 graden), en door al het water wat er nog lag, waren er veel muggen. Maar dat deed geen afbreuk aan ons verblijf. De baan was - ook na meerdere keren spelen - leuk en in de omgeving is een hoop te zien. We komen graag nog eens terug.

13-09-2015
Geplaatst door: Mieke Wessel

weekje Donnery

Dit jaar voor de dertiende keer naar Donnery.
Al weer het mooiste weer van de wereld en we hebben genoten van het huis en de golfbaan.
Wat een heerlijke plek! D.V. volgend jaar weer!

29-09-2014
Geplaatst door: Ton Kokmeijer

Heerlijk

Van 13 t/m 20 september verbleven op deze geweldige plek. Mooi huis, compleet ingericht, fantastische ligging met mooie tuin om heerlijk in te vertoeven. Rustige omgeving en prachtige golfbaan waar je na de 9e hole alle tijd kan nemen om lekker te lunchen op je terras om vervolgens na een paar glazen rose te hebben genuttigd lekker verder kan spelen.
Top adres, aan niemand doorvertellen.

17-09-2014
Geplaatst door: Gerard en Willy van de Weijer

Sfeervol mooi gelegen huis

Wij zijn een week in dit sfeer volle huis geweest om te genieten van het supermooie weer wat hebben gehad.Op het terras is het heerlijk vertoeven en mooi uitzicht op de golfbaan.Een aanrader wie er een week tussenuit wil om te genieten van het Franse leven bij de golfbaan in een mooi huis!

10-09-2014
Geplaatst door: Mieke Wessel

Nr.12

Voor de 12de keer een prachtige golfweek beleefd in Donnery.
We hebben genoten van het mooi ingerichte huis nummer 12 ,uitkijkend over hole 10.
Volgend jaar weer!